top of page

Qui som?

La Paella de l'Isma som una empresa dedicada a la preparació de menjars per a celebracions populars, especialitzats en l’elaboració de paelles i fideuadesEl que va començar, ja fa anys, com una afició s’ha convertit en una empresa amb una gran experiència i professionalitat.

 

El nostre objectiu és que “popular” no sigui sinònim de baixa qualitat, per això a la Paella de l'Isma treballem amb bons productes. Conscients de la dificultat que suposa organitzar aquest tipus de celebracions, nosaltres us oferim la tranquil•litat que els nostres plats són de qualitat i una opció segura a l'hora de quedar bé amb tothom.

 

I a més, a preus molt assequibles!

Com treballem?

Tot l’equip de la Paella de l’Isma, amb el Pere al capdavant, volem que en les vostres celebracions sempre tingueu el millor àpat, sigui quina sigui la quantitat de comensals. El nostre mètode de treball, adaptat a la nostra filosofia d’ experiència i qualitat, presenta les següents característiques:

 

Per a l’elaboració de les paelles, utilitzem sempre arròs bomba del Delta de primera qualitat.

 

Tots els nostres plats estan cuinats amb oli d’oliva extra verge de la varietat arbequina (D.O. Siurana).

 

Per assegurar una bona cocció dels nostres plats, no treballem amb paelles que siguin superiors als 130cm de diàmetre.

 

Treballem amb fogons de gas en comptes de fer servir llenya per garantitzar-ne una millor cocció, i a més, s’eviten tots els inconvenients de la llenya.

La nostra exeriència ...

Al llarg d'aquests anys, hem estat presents en tot tipus de celebracions: des d'aplecs populars, Diades, trobades d'associacions, festes de final de curs, jornades de portes obertes de grans empreses, casaments, festes majors... Realitzat paelles i fideuades de diferents mides: de centenars fins a milers de persones!

 

El nostre àmbit d’actuació és tot Catalunya, però per a grans esdeveniments també hem visitat altres terres. 

bottom of page